Hatchimals Draggles, nieuwsgierig, dapper en energiek!

De Hatchimals zijn verkrijgbaar in twee verschillende vormen en beide vormen hebben twee verschillende kleuren. De Hatchimals Draggles zijn verkrijgbaar in het paar en in het groen & blauw.

Je kunt het ei warm houden, aaien en schudden. Maar schud niet te hard! Door te luisteren naar de geluidjes en te kijken naar de verschillende lichtjes zie je wat voor stappen je moet ondernemen om het ei uiteindelijk uit te laten broeden. Het broeden kan tussen de 10 en 40 minuten duren, maar daarna begint het echte opvoeden pas.

Opvoeden van Hatchimals Draggles

Is het ei uitgekomen en wil je beginnen met het opvoeden van de Hatchimals Draggles? Speel met het beestje, praat er tegen leer steeds meer nieuwe eigenschappen aan. Van baby wordt het beestje een puber en uiteindelijk kan het zelfs volwassen worden. Hoe ouder de Hatchimals worden, hoe meer spelletjes ze kunnen spelen en hoe meer interactie er komt. Ook kan het beestje steeds beter lopen.

De Draggles kunnen nieuwsgierig, dapper en energiek zijn, maar af en toe zijn ze ook verlegen en knuffelig! Ga jij voor dit lieve beestje zorgen?

Hatchimals Draggles